Over METRIC-IT

Wij zijn Metric-IT, mensen met passie voor IT networking, data center en security

Metric-IT bestaat uit gecertificeerde specialisten op het gebied van IT networking, data center en security. Onze engineers zijn specialisten en dagen zichzelf iedere dag uit om een betere engineer te worden. Ze stellen de klant centraal en zetten die stap meer om het project tot een goed einde te brengen.

Wij zijn uw partner voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van uw netwerkomgeving. Wij zorgen voor een betrouwbare, veilige, stabiele en toekomstbestendige omgeving. Wij leveren uitsluitend oplossingen van topfabrikanten en zijn gecertificeerd Cisco Select en Cisco Meraki partner.

Wij bedienen klanten in diverse sectoren zoals de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, onderwijs, retail, industrie, recreatie en leisure.

Aandacht, ontwikkeling, passie en plezier zijn de kernwaarden van onze organisatie.

Onze kernwaarden zijn uw sleutel tot succes!

Ons team

Ons team bestaat uit Network en Security engineers die passie voor het vak hebben. In alles wat we doen proberen we een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Wij blijven ons continu ontwikkelen en staan open voor uitdagende projecten.

Wij richten ons niet alleen op de techniek maar ook op de mens achter de techniek. Door steeds aandacht te hebben voor kennisontwikkeling zorgen wij ervoor dat we niet alleen de groeiambities van onze medewerkers kunnen waarmaken maar ook onze klanten goed kunnen blijven adviseren.

Kom jij ons team versterken?

Stuur jouw open sollicitatie naar erik.vandebunt@metric-it.nl