Over METRIC-IT

Empower your network

Wij zijn Metric-IT, toegewijde netwerkspecialisten met actuele ervaring in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met onze kennis én de hoge kwaliteit
van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterpriseniveau. Veilig, krachtig én schaalbaar.

Omdat jouw netwerk de levensader van je organisatie is, staan we altijd voor je klaar. We handelen snel en adequaat.

En misschien wel het belangrijkste: onze specialisten ontwerpen je infrastructuur zo dat hij meebeweegt en kracht geeft aan jouw organisatie.

Metric-IT, Empower Your Network

Dedicated specialists

Het hart van Metric-IT, waar kennis, toewijding en praktijkervaring samenkomen, bestaat uit onze specialisten; professionals die je goed kennen, altijd voor je klaar staan en je snel helpen met iedere vraag.

Doordat we detacheren in de top van het bedrijfsleven, beschikken we over actuele, hoogwaardige kennis en enterprise ervaring. Wat dat voor jou betekent? De specialistische inzichten en oplossingen die we daar toepassen, zetten we ook in voor het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw netwerk. Betrokken, eerlijk en gedreven door onze expertise. Want het beste advies voor jouw organisatie komt altijd vanuit de inhoud.

Enterprise Solutions

Net als jij leggen wij de lat hoog. Medewerkers moeten snel, veilig en goed kunnen samenwerken. Je organisatie moet moeiteloos kunnen anticiperen op groei.
Jouwnetwerk speelt daarin een sleutelrol. Bij Metric-IT geloven we in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. We bouwen jouw netwerk op met topkwaliteit hardware van Cisco, Cisco Meraki, HP Aruba en Fortinet.
Een sterke, betrouwbare basis die we combineren met intelligente oplossingen en hoogwaardige services. Daarmee staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig en stabiel netwerk volgens de hoogste standaarden.

Partners

                                                                     

Kom jij ons team versterken?

Stuur jouw open sollicitatie naar erik.vandebunt@metric-it.nl