Wifi voor recreatie

Wifi voor recreatie - Zorgeloos WiFi voor u en uw gasten!

Een camping zonder Wifi is haast ondenkbaar geworden. Uw gasten willen ook op vakantie toegang hebben tot internet via hun smartphone, tablet of laptop. Het aantal apparaten met een draadloze netwerkverbinding per gast en daarmee de belasting van het netwerk stijgt al jaren.

De meeste campings hebben tegenwoordig een wifinetwerk voor gasten. Maar werkt dit netwerk naar behoren? Is de gast tevreden met de aangeboden oplossing? Is het toekomstbestendig? Is het veilig? Er worden veel eisen gesteld aan een stabiel en veilig netwerk en dit vereist veel expertise.

Wij zijn Metric-IT, toegewijde netwerkspecialisten met actuele ervaring in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Wij hebben de expertise in huis om te zorgen voor een zorgeloze wifi oplossing voor u en uw gasten. Met onze kennis én de hoge kwaliteit van onze oplossingen realiseren we netwerken op enterpriseniveau. Veilig, krachtig én schaalbaar. Wij zijn graag uw IT-partner en staan altijd voor u klaar zodat u zich kan focussen op de gast.

Het opzetten van een betrouwbaar wireless netwerk is een nauwkeurige taak en start met een wifi site survey. Met behulp van de wifi site survey maken wij een inventarisatie van uw huidige omgeving. We voeren een meting uit op locatie en gebruiken hiervoor specialistische apparatuur en software om het ideale wireless netwerk in kaart te brengen. Met de wifi site survey geven wij u o.a. inzicht in dekking van het wireless netwerk of er storingsbronnen aanwezig zijn maar ook of er genoeg of misschien wel te veel access points aanwezig zijn.

Wij hebben uw organisatie geselecteerd  en bieden u een GRATIS wifi site survey. Neem contact met ons op via 0856202130 of via info@metric-it.nl om uw GRATIS wifi site survey in te laten plannen.

De wifi site survey is volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen. Na het uitvoeren van de wifi site survey nemen wij de resultaten met u door en bespreken we eventuele verbeterpunten. Uiteraard voeren wij de verbeterpunten graag door maar de keuze is volledig aan u.

 

 

Laat hier uw gegevens achter

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om de wireless site survey in te plannen