Networking

Networking - altijd verbonden

Network strategies

Jouw organisatie is altijd in beweging. En de wereld om ons heen verandert snel, zeker het IT-landschap.

Bij het ontwerpen van jouw netwerk houden we daar al rekening mee. Hoe we zorgen dat jouw netwerk mee kan bewegen? Dat het werkbaar en veilig is én blijft? Dat doen we door het ontwikkelen van een duidelijke netwerkstrategie. Daarmee bepalen we namelijk niet alleen de voorwaarden van vandaag, maar ook de doelen van morgen.

Resultaatgericht verbinden we business en techniek, bewust van snel veranderende omstandigheden. Vandaag een snelle uitrol, morgen een wendbare structuur. Alles komt samen in een sterke strategie, waarmee jouw netwerk optimaal aansluit op huidige én toekomstige business behoeften.

Enterprise Solutions

Net als jij leggen wij de lat hoog. Medewerkers moeten snel, veilig en goed kunnen samenwerken. Je organisatie moet moeiteloos kunnen anticiperen op groei. Jouw netwerk speelt daarin een sleutelrol. Bij Metric-IT geloven we in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Wij bouwen jouw netwerk op met topkwaliteit hardware van Cisco, Cisco Meraki, HP Aruba en Fortinet. Een sterke, betrouwbare basis die we combineren met intelligente oplossingen en hoogwaardige services. Daarmee staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig en stabiel netwerk volgens de hoogste standaarden.

Wij ondersteunen u in alle fases van het IT-proces met installatie, vernieuwing, support en beheer van de netwerkomgeving. Wij leveren uitsluitend oplossingen van topfabrikanten en zijn gecertificeerd Cisco Select, Cisco Meraki, Fortinet, en HPE Aruba partner.

 

                       

Wilt u meer informatie?

Interesse in wat wij uw organisatie te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.