Network as a Service

volledig verzorgd

Networking as a Service | volledig verzorgd

Door toenemende digitalisering en complexiteit kiezen steeds meer organisaties om het beheer van hun IT-netwerkomgeving uit te besteden. Het aanschaffen, configureren en het onderhouden van een netwerk vraagt om veel kennis en tijd. Daarnaast is het voor veel organisaties een grote uitdaging om zelf alle ICT-kennis en ervaring in huis te hebben. Met Networking as a Service bieden wij uw organisatie een volledige netwerkoplossing voor een vast bedrag per maand. Alle facetten binnen het networkingportfolio kunnen wij voor u verzorgen, denk hierbij aan internettoegang, switching, security en wireless (WiFi).

De Networking as a Service dienstverlening is zo opgebouwd dat elke aanvulling op de infrastructuur direct toegevoegd kan worden op het bestaande contract. Groeit uw organisatie dan groeien wij met u mee. Wilt u afschalen? Ook dit is geen probleem!

Wij dragen de volledige zorg voor een stabiel en goed werkende netwerkinfrastructuur. Wij monitoren uw netwerkinfrastructuur 24/7 en proberen ten alle tijden calamiteiten te voorkomen. Bij calamiteiten staan onze gecertificeerde engineers klaar om de problemen op te lossen.

 

 

Waarom Networking as a Service

Metric-IT neemt de verantwoordelijkheid van uw netwerk volledig uithanden zodat u zich kan richten op de kernactiviteiten van uw organisatie. De grootste voordelen van Networking as a Service zijn:

  • Alle benodigde hardware, software en licenties om in uw connectiviteitswens te voorzien;
  • Flexibiliteit, op- en afschalen is mogelijk;
  • Altijd een up-to-date gebruiksvriendelijk netwerk wat voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden;
  • Geen grote investeringen en voorspelbare kosten;
  • 24 x 7 monitoring van uw netwerkinfrastructuur;
  • Pro-actieve alerting;
  • Specialistische kennis en ondersteuning van het Metric-IT team;
  • Software updates, changes en rapportages;
  • Besparen van tijd.

 

Topkwaliteit hardware

Bij Metric-IT geloven we in de meerwaarde van onze enterprise oplossingen. Wij bouwen uw netwerk op met topkwaliteit hardware van Cisco, Cisco Meraki, HP Aruba en Fortinet. Een sterke, betrouwbare basis die we combineren met intelligente oplossingen en een hoogwaardige service.

Hierdoor staan we garant voor een toekomstbestendig, veilig en stabiel netwerk volgens de hoogste standaarden.

 

                   

 

       

 

Kennis en expertise

In Nederland hebben we een groot tekort aan IT-personeel. Geen enkele andere beroepsgroep kent zo'n sterke mate van krapte. De digitalisering zorgt ervoor dat de ontwikkelingen razendsnel gaan. Dit maakt het nog complexer om IT'ers voor uw organisatie te vinden met de juiste kennis en vaardigheden.
De specialisten van Metric-IT doen ervaringen op in de top van het Nederlandse bedrijfsleven, semioverheid en overheid. Ze beschikken over actuele en hoogwaardige kennis en certificeringen op enterprise niveau. Naast de hoogwaardige technische kennis zijn ze communicatief vaardig en doen ze hun uiterste best om uw organisatie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dankzij Networking as a Service kunnen uw medewerkers zich richten op andere werkzaamheden. Wij zorgen voor de kennis en expertise!

 

Wilt u meer informatie?

Interesse in wat wij uw organisatie te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.