Zorgeloos WiFi – camping

Zorgeloos WiFi voor u en uw gasten

Een camping zonder WiFi is haast ondenkbaar geworden. Uw gasten willen ook op vakantie toegang hebben tot internet via hun smartphone, tablet of laptop. Het aantal apparaten met een draadloze netwerkverbinding per gast en daarmee de belasting van het netwerk stijgt al jaren. De meeste campings hebben tegenwoordig dan ook een WiFi netwerk. Maar werkt dit netwerk naar behoren? Is de gast tevreden met de aangeboden oplossing? Is het toekomstbestendig? Is het veilig? Veel vragen??

Wij hebben de expertise in huis om uw WiFi oplossing zorgeloos te laten zijn zodat u zich op andere zaken kan focussen. En zijn graag uw partner.
Metric-IT bestaat uit gecertificeerde specialisten op het gebied van IT networking, data center en security. Wij ondersteunen onze klanten in alle fases van het IT-proces met installatie, vernieuwing, onderhoud, support en beheer van de netwerkomgeving.

Professionele in- en outdoor oplossingen voor uw WiFi – gebruiksvriendelijk voor de gast
Wij leveren uitsluitend oplossingen van topfabrikanten die geschikt zijn voor uw situatie en voldoen aan alle eisen. Met een gebruiksvriendelijke web pagina zijn nieuwe gasten gemakkelijk toe te voegen. Elk gast krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord.

De ideale opstelling (site survey) Meten is weten, maar weet wat je meet!
Het opzetten van een betrouwbaar wireless netwerk is een nauwkeurige klus en start met een wireless survey. Met behulp van de site survey maken wij een inventarisatie van uw huidige omgeving. We voeren een meting uit op locatie en gebruiken hiervoor specialistische apparatuur en software om het ideale wireless netwerk in kaart te brengen. Wij geven naast de te gebruiken hardware o.a. de exacte locatie van de te plaatsen acces points weer, geven de precieze instellingen zoals het kanaal en vermogen weer en voeren een spectrum analyse uit. De meetresultaten en adviezen stellen wij ter beschikking in een uitgebreid en overzichtelijk rapport.

Beheer en support van uw omgeving (pro-actief i.p.v. reactief)
Met onze beheer- en supportmogelijkheden dragen wij zorg voor een stabiel en goed werkende ICT infrastructuur. Bij vragen of problemen staan onze gecertificeerde engineer altijd klaar om te helpen.
Bij klachten van gasten wilt u een mogelijkheid hebben om het probleem neer te leggen bij een partij die verstand van heeft. Metric-IT heeft haar eigen ticketsysteem waar u makkelijk een ticket kan inschieten. U kan ook ons direct bellen bij problemen en wij schieten een ticket voor u in. Een gecertificeerde engineer pakt het verder op en houdt u op de hoogte van de status.

Wij dragen in deze overeenkomst zorg voor het life cycle management en adviseren u waar nodig.
Wij monitoren uw infrastructuur 24/7 en proberen ten alle tijden calamiteiten te voorkomen. Bij calamiteiten en vragen staan onze gecertificeerde engineers voor u klaar om u te helpen.

Metric-IT kan het beheer van de WIFI omgeving uit handen nemen. Onder beheer verstaan wij onder andere ook het monitoren van het WIFI omgeving. Met monitoring van uw WIFI omgeving kunnen wij WIFI problemen opsporen voordat uw gasten last van krijgen. Wij denken constant met u mee hoe de WIFI omgeving verbetert kan worden zodat uw gasten de beste beleving hebben met betrekking tot de WIFI. Wij zorgen ervoor dat de WIFI met hoogst mogelijke beschikbaarheid draait en dat u als camping eigen geen omkijken naar heeft.

Wij komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en nemen naar aanleiding van deze mailing contact met u op.

Mocht u contact met ons willen opnemen dan kan dat uiteraard ook