Cloud

Public, Private of Hybride

Het beheren van onsite servers komt met hoge investeringskosten en daarnaast is er veel kennis nodig voor het beheer. Met onze Cloud diensten plaatsen wij uw servers in de Cloud en beheren wij de complete omgeving. Onze Cloud diensten bieden een hoge beschikbaarheid, zijn kosteneffectief, schaalbaar, betrouwbaar en altijd up-to-date met de laatste software versie.

Er zijn 3 mogelijkheden, public, private of hybride cloud. Alle 3 de scenario's hebben de vergelijkbare voordelen en de kosten zijn voorspelbaar. Welke implementatiemethode voor u het meest geschikt is, hangt af van uw bedrijfsbehoeften.

 

  • Public; dit is een cloud waarbij gebruik gemaakt wordt van een gedeelde infrastructuur.
  • Private; dit is een cloud waarbij de resources uitsluitend voor uw organistatie worden gebruikt. De private cloud kan zich fysiek in het lokale datacenter van uw organisatie bevinden of worden gehost in een van onze datacenters.
  • Hybrid;Met de hybrid cloud profiteren we van het beste van twee werelden. Wij combineren de on-premises infrastructuur (private clouds) met openbare clouds zodat we de voordelen van beide vormen kunnen benutten. In een hybride cloud zijn wij in staat om gegevens en toepassingen te verplaatsen tussen private clouds en public clouds. De public clouds kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor de diensten met hoge volumes die minder beveiliging vereisen. Voor de gevoelige, bedrijfskritische activiteiten die meer beveiliging vereisen kan de private cloud ingezet worden. De Hybrid cloud maakt het mogelijk om flexibel te kunnen profiteren van de extra rescources in de public cloud.

 

In overleg bepalen we de juiste vorm voor uw organisatie.